JOA online bijeenkomst @ home

Online bijeenkomst JOA-leden 4 juni 2021

Beste JOA-leden,

Bij deze willen wij jullie graag uitnodigen voor een gezellige avond via Microsoft TEAMS. Er zullen een aantal leden een presentatie geven van hun bedrijf, uiteraard is er ook tijd voor gezellige praat. Mocht je zelf nog een mooi project hebben afgerond dan nodigen we je graag uit om dit te delen met de JOA leden! De avond zal plaatsvinden op vrijdag 4 juni, we zullen rond 19.00 verzamelen via Microsoft TEAMS en rond 19.30 beginnen met de presentaties.

Aarzel niet en geef je snel op!

Het programma:

19.00 Inloggen op vergadering (Microsoft TEAMS)

(klik op de afbeelding voor instructies / installatie van TEAMS)

Zorg dat je op tijd bent! In verband met eventuele technische obstakels kan het even duren voordat iedereen is toegevoegd aan de vergadering. Het is aan te raden om het programma vooraf al te downloaden en niet de web-variant te gebruiken. Uiteraard is het van belang dat je een computer met webcam en microfoon gebruikt, zodat we elkaar goed kunnen horen en zien. Enige voorbereiding is in deze situatie dus gewenst.
De link-uitnodiging voor de TEAMS vergadering krijgen jullie kort voor aanvang van de vergadering per mail. Gelieve bij aanmelding het mailadres te gebruiken waarop je de uitnodiging wilt ontvangen (computer met camera + microfoon).
19.30 Start bijeenkomst
21.30 Einde bijeenkomst, gezellig klessebessen…

De bijeenkomst is uiteraard kosteloos.

Uiterste inschrijfdatum 3 Juni 2021

Opgeven kan hierrrr….

Alvast bedankt!

Het JOA-bestuur

Pieter Veenstra
Kevin Meuwissen
Gerrit Polet
Wiljan Wijnen
Bas Vervuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *