JOA reis naar Griekenland

11 - 14apr2018

JOA reis naar Griekenland

Beste leden,


Er staat weer een prachtige reis op de planning en wel naar Griekenland! (Thessaloniki) 
We hanteren een minimaal aantal van 10 personen voor deze reis.
Graag horen we van je of je mee gaat, let op dit is i.v.m. het boeken van de vliegtickets ook gelijk een definitieve inschrijving..In het kort een overzicht van de reis
Wanneer / periode: 11 april tot 14 april 2018
Duur van de reis: 4 dagen
Eigen bijdrage: € 375,00
Opgeven voor:  17 februari 2018

Voorlopig programma:

WOENSDAG: Vlucht vertrekt rond 9:30 van Amsterdam Airport met TRANSAVIA naar Thessaloniki. Tegen 13:30 (1 uur tijdverschil) zijn we op onze bestemming en gaan we gelijk door naar het eerste bedrijf. MARBLE OURGANTZIDIS SA is een familiebedrijf die de Griekse marmers al sinds 1983 in de markt zet. Ze hebben hun eigen groeve Pighes White en Volakas in de regio Drama. Na het zien van het bedrijf gaan we naar het hotel om in te checken. Na ons te hebben opgefrist kunnen we genieten van een heerlijk Grieks diner.DONDERDAG: Na het ontbijt gaan we omstreeks 7:30 richting het epicentrum van de steenindustrie in Griekenland; Drama. Drama is een regio met vele natuursteenbedrijven en groeves van oa Volakas, Pighes White en Ariston. 
We beginnen met een rondleiding bij PAVLIDIS, één van de grootse marmer verwerkers van Griekenland. Na het zien van het bedrijf en het machinepark kunnen we tegen de middag onze weg vervolgen richting de Volakas groeve van de firma PAVLIDIS. Na de rondleiding gaan we door naar de Pighes Witte groeve van  MARBLE OURGANTZIDIS SA . Aan het einde van de dag gaan we weer richting Thessaloniki, waar wij rond 20:00 aan kunnen schuiven voor het diner. 

VRIJDAG: Vandaag gaan we de stad Thessaloniki verkennen. Thessaloniki is de tweede stad van Griekenland. Architectuur, musea en de welbekende markten blijven niet onopgemerkt!

ZATERDAG: Vertrek terug naar Nederland.

 

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en stromen de aanmeldingen binnen 🙂
Al het genoemde is onder voorbehoud en kan nog veranderen! 

 Alvast bedankt!

Het JOA-bestuur

Sheila Hannink - Hafkamp
Pieter Veenstra
Kevin Meuwissen

Er zijn 15 mensen die komen.

Category:  Buitenlandse reis

Download evenement naar agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *