Algemene Ledenvergadering 2022 te Hoorn

      Geen reacties op Algemene Ledenvergadering 2022 te Hoorn

Algemene Ledenvergadering JOA 2022

 

Beste JOA-leden,

Bij deze willen wij jullie alvast uitnodigen voor de aankomende Algemene Ledenvergadering van de JOA. Deze zal traditiegetrouw plaatsvinden op de laatste vrijdag van januari, ditmaal op 28 januari.

In verband met de huidige Corona maatregelen hebben wij een voorlopige planning gemaakt voor een fysieke ontmoeting bij Jan Reek natuursteen in Hoorn. JOA-Leden Gerard en Antoon Vreeker zullen ons welkom heten en rondleiden in hun bedrijf.

 

Dus aarzel niet en geef je snel op!

 

Programma (onder voorbehoud):

09.15 – 09.45       Inloop (Neutronweg 9, 1627LG te Hoorn)

09.45 – 12.00       Bedrijfsbezoek en rondleiding bij Jan Reek Natuursteen

12.00 – 13.00       Aanvang Ledenvergadering, locatie nog te bevestigen

13.00 – 13.30       Lunch

13.30 – 14.30       Vervolg ledenvergadering

14.30 – 19.30       (Groeps-) activiteit + diner

 

Mocht het vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk zijn fysiek bij elkaar te komen dan zal de ALV, net als vorig jaar, online worden gehouden. We zullen er dan alles aan doen om er een leerzame en gezellige avond van te maken.

 

Over Jan Reek Natuursteen (Zing, Vecht, Hak, Bid, Polijst, Lach en Bewonder):

De oorsprong van Jan Reek Graniet BV gaat terug naar het jaar 1893, wanneer het bedrijf als steenhouwerij wordt opgestart. Het bedrijf ontwikkelt zich tot een toonaangevend bedrijf in granietbewerking en een gerenommeerd adres voor halffabricaten zoals gepolijste platen.

 

Het bedrijf speelt in op veranderende vragen vanuit de markt en behoudt zo zijn rol als pionier op het gebied van het bewerken van natuursteen.

Jan Reek Graniet BV speelt hier op in door persoonlijk advies en het leveren van maatwerk. Het product is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen.
Per 2009 is Jan Reek overgenomen door Vreeker Begraafplaatsservice – Bestrating en Groen. Twee familiebedrijven worden verweven zodat ervaring, passie voor het vak en enthousiasme samenkomen.

 

Per 1 april 2011 heeft Jan Reek natuursteen Boucher natuursteen uit Purmerend overgenomen. De oud-eigenaren Boucher zijn met pensioen. Door het voortzetten van hun familiebedrijf bedrijf kunnen hun klanten bij een mogelijke wens in de toekomst van dienst zijn.

Uiterste inschrijfdatum 21 januari 2022

Eigen bijdrage (indien alle activiteiten & maaltijden door kunnen gaan): € 60,-

Klik hier om je aan te melden voor de ALV

Alvast bedankt!

Het JOA-bestuur

Pieter Veenstra
Kevin Meuwissen
Gerrit Polet
Wiljan Wijnen
Bas Vervuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *