Alweer bijna een jaar voorbij….

De titel zegt het al, het jaar is zowat voorbij, we verheugen ons op pakjesavond en de aankomende kerstvakantie.

En ik werk zoals gebruikelijk de administratie van de JOA bij en wat laat mij dan even stil staan en terugblikken op…

De ledenlijst! Ja het was al bekend maar ineens is het dan bijna zover, er gaan weer wat leden uit de JOA omdat de leeftijd van 40 bereikt is. Deze keer zijn het er ook best een aantal en niet de minste.

Van maar liefst 5 leden gaan we afscheid van nemen. Harry Heun van Timmerman Natuursteen, Daniel Piening van Eijgelaar Natuursteen, Peter van Zanten van Van Leeuwen Meerkerk, Arne Jongerius van Steenhouwerij Jongerius en Guy Troupin van Troupin Natuursteen.

Arne Jongerius en Guy Troupin, lid vanaf het eerste uur van de JOA, groot geworden met de JOA en ook zeker met elkaar. Vriendschap voor het leven ontstaan en o wat hebben zij veel gezien met de JOA.

Onze krullenbol Daniel, verliefd geworden op en getrouwd met Riete (dankzij de JOA).

Peter van Zanten, altijd goedlachse positivo waar niemand een hekel aan kan hebben.

Harry Heun, vriendelijk en rustig maar een trouwe JOA ganger.

Ik denk dat we nog wel eens zullen terugdenken aan jullie en hoop dat jullie met veel plezier terugdenken aan jullie avonturen bij de JOA.

 

Last maar zeker not least

Denk allemaal aan de 5 dec. inzamelingsaktie van Carlo, heb je speelgoed, gebruikt of nieuw, stuur dan tijdig een mailtje naar Stonetech, zij zorgen ervoor dat het opgehaald wordt en naar Carlo van EST gebracht wordt!!! – mooi initiatief heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *